Napnak öltözött az énekesnő?

Döbbenetes maskara: Lady Gaga kis híján kiszúrta mások szemét

Már megszokhattuk, hogy az extrém énekesnőt nem mostanában fogjuk átlagos napi öltözetben látni, ám a jelek szerint Lady Gaga mindig tudja fokozni a meglepetéseket.

Lady Gaga veszélyes fejfedőt választott! képgaléria

2010.01.12 15:30ma.hu

Újabb meghökkentő szerelésben mutatkozott a szőke énekesnő a minap egy Las Vegas-i rendezvényen.

A meglehetősen kreatív hölgyemény ezúttal úgy festett - legalábbis felülről biztosan - mint egy nap.

Lehet válogatni...

A fején levő, kiálló végű szúrós kalappal azonban jó volt vigyázni, hiszen ahhoz, hogy valaki ne sérüljön meg a közelében, messziről kellett megkerülni a hihetetlen fejfedővel járkáló énekesnőt.

Lady Gaga furcsa szabású, áttetsző fekete ruhát viselt a kreációhoz, amely valljuk be, nem hangsúlyozta ki formás alakját, sőt inkább formátlanná tette.

Nem kis megeleptést okozott nemrég egy díjátadón, ahol a halott menyasszony stílusában mutatkozott, később pedig II. Erzsébet angol uralkodó előtt jelent meg olyan piros ruhában és maszkban, mintha egy meséből lépett volna elő.

Az énekesnőtől már-már elvárják, hogy minden alkalommal újabb meghökkentő fizimiskával rukkoljon elő a nyilvánosság előtt.

Az eredetileg Stefani Germanottának keresztelt tehetség nemrég bevallotta, bizony nem kevés pénzébe és fejtörésébe kerül az újabb és újabb döbbenetes szerelések kigondolása. Eddig nem okozott csalódást...

Fenékre esett Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.