Imád terhes lenni a szupermodell

Claudia Schiffer: Valami furcsaság történt a testemben...

Alig várják, hogy népes családjuk legyen, és sok gyermek rohangáljon körülöttük - tudatta a csinos modell, Claudia Schiffer és férje egy közleményben, miután kiderült, hogy a szőkeség ismét várandós.

Csodálja meg a ma is gyönyörű Claudia Schiffert! képgaléria

2010.01.18 12:30ma.hu

Harminckilenc évesen lesz újra édesanya Claudia Schiffer - A nagy hírt pár napja tudatta a szép, szőke modell és producer-rendező párja, Matthew Vaughn.

Úgy tűnik, a szintén német származású Heidi Klum-hoz hasonlóan Claudiának sem volt elég két gyermek.

Claudia Caspar-ral és Clementine-nel

Heidinek és férjének, Seal-nek nemrég jött világra a harmadik közös gyermeke, egy kislány, de a szőke modellnek van még egy lánya, az előző kapcsolatából.

Matthew és Claudia, akik 2002 májusában kötötték össze hivatalosan is életüket, nem titkoltan alig várják, hogy gyarapodjon a család. Két gyermeket nevelnek, a kisfiú, Caspar idén hét, a kislány, Clementine pedig ötéves.

Claudia Schiffer a terhességével kapcsolatban elmondta, szeret várandós lenni. S bármily meglepő, furcsa dolog történt a testében: azelőtt egy olyasvalaki volt, akinek állandóan a súlyával kellett foglalkoznia.

Személyi edző felügyelt rá, keményen dolgozott, sosem evett édességet. Amióta gyermekeit várta, ezt a dolgot sokkal lazábban veszi - és csodák csodája, akármit is eszik, nem hízik meg. Sőt, ha nem eszik eleget, azonnal fogyni kezd...

Cseppet sem túlsúyos, csinos alakját az utóbbi időben többször meg is mutatta magazinokban, így kétségünk sem lehet afelől, hogy Claudiára valóban jó hatással van a terhesség...

Claudia Schiffer ma már szereti, ha nézik...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.