Alakjukat a huszonévesek megirigyelnék!

Csábos fotók: Claudia Schiffer pucér szépségekkel meztelenkedik!

Három igazi nagyágyú, és mind ruha nélkül! - Közösen vetkőzött néhány pikáns fotó kedvéért Claudia Schiffer, Eva Herzigova és Helena Christensen.

Schiffer, Herzigova és Christensen: pucéran pózolt a három szépség! képgaléria

2009.11.25 06:35ma.hu

Három nagy névvel rukkol elő az i-D magazine jövő évi első számában!

Izgalmas fotósorozathoz állt modellt együtt a német származású Claudia Schiffer, a cseh Eva Herzigova és a dán Helena Christensen - valamennyien évtizedek óta vannak a szakmában, de ma is gyönyörűek és fittek - no és persze keresettek.

Eva, Claudia és Helena édesanyaként is megállja a helyét a legbombázóbb modellek között, s valamennyien bátran megmutathatják bájaikat - akár túl a negyedik ikszen is.

Helena Christensen augusztusban jelentkezett legutóbb erotikus fotósorozattal a Citizen-K magazinban - húszévesen lett az egyik legkeresettebb modell, de alakját bármelyik huszonéves megirigyelhetné ma is.

Idén nyáron Eva Herzigova is megmutatta kivételes alakját a spanyol Vogue magazinban, míg Claudia Schiffer a Tank magazin hasábjain pózolt szeptember elején.

Megbizonyosodhatunk mindenesetre arról, hogy a szemrevaló hölgyek a csábító erő tekintetében mit sem változtak!

Rihanna félmeztelenül az olasz Vogue címlapján!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.