Kislánya született Matthew-nak

Bájos képek: Megérkezett a második McConaughey-baba!

Az új év első sztárcsemetéjeként jött a világra a sármos színész és modell kedvesének gyermeke - Matthew McConaughey-nak és Camila Alves-nak másodjára kislánya született.

Bájos fotók: Matthew McConaughey, Camila Alves és kisfiuk! képgaléria

2010.01.04 11:30ma.hu

Megérkezett a hétvégén Vida Alves McConaughey!

Matthew McConaughey és Camila Alves második gyermeke január 3-án délután látta meg a napvilágot, 3200 grammal született - a hírről maga a boldog apuka számolt be internetes oldalán.

Camila Alves a kis Levivel - Fotó: justjared

A színész megköszönte a rajongók jókívánságait, és elárulta, újszülött kislányának azért a Vida nevet választották, mert az életet jelent portugálul.

A sztár szerint párja, a 26 éves Camila remekül viselte a fájdalmakat, most pedig nagyon boldogok, hogy már otthon babusgathatják a kisbabát.

McConaughey-nak és kedvesének már van egy másfél éves kisfia, Levi.

A sármos színész tavasszal boldogan árulta el, hogy másodjára is apa lesz. Elmondása szerint az elmúlt hónapok kisfiával és Camilával élete "legfantasztikusabb kalandja".

Matthew 2007-ben ismerkedett meg a szemrevaló brazil, Rio de Janeirói születésű Camila Alves-szal.

Terhesen is szexi volt McConaughey párja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.