Az esőerdők fokozottabb védelmére szólít fel!

Gisele Bündchen az ENSZ nagykövete lett!

Környezetvédelmi nagykövetévé nevezte ki az ENSZ Gisele Bündchen szupermodellt, a világ egyik legszebb nője komolyan veszi új feladatát, és az esőerdők fokozottabb védelmére szólította fel Brazília elnökét.

Nem szégyelli a testét! Gisele Bündchen szexis fotókon! képgaléria

2009.09.22 18:29MTI

Luiz Inacio Lula da Silvának jobban el kellene köteleznie magát az őserdőkben folyó fakitermelés elleni harcban - jelentette ki újságírók előtt New Yorkban a 29 éves brazil szépség.

Hatásos lehet Gisele bármilyen ügy érdekében!

A dél-amerikai ország elnöke ugyanakkor azt mondta: legújabb kezdeményezése az Amazonas vidékén zajló cukornádtermesztés visszaszorításáról jól mutatja, hogy milyen fontos neki az esőerdők védelme.

Gisele Bündchen kisfiút vár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.