A modell egy kislányt hord a szíve alatt

Kismama képek- Egyre gömbölyödik Gisele Bündchen!

Újabb lesifotók készültek Gisele Bündchenről: most már végképp tagadhatatlan, a gyönyörű szupermodell áldott állapotban van! A legfrissebb hírek szerint kislányt hord a szíve alatt!

A kifutón az egyre gömbölyödő és gyönyörű Gisele! képgaléria

2009.07.16 15:15ma.hu
A pocakja már lászik

Bár Bündchen és férje egyszer sem cáfolták a hetek óta keringő híreket, a nagy bejelentést sem tették meg a nyilvnosság előtt. A gólyahír a pár baráti köréből szivárgott ki, és mára már kész ténynek számít.

A TMZ legfrissebb értesülései szerint Gisele Bündchen kislányt hord a szíve alatt, amit az is igazol, hogy két hete a Los Angeles-i Petit Trésor nevű bababoltban több bébholmit is vett, mindet rózsaszínűben.

Gisele elmondása szerint óriási családot akar, hiszen neki is hat testvére van.

- „Imádom a gyerekeket. Ha egy nagy családból jössz, miközben felnősz, megtanulsz osztozkodni. Én is így szeretném élni az életem. Ezért házasodsz meg, meg akarod teremteni ezeket az alapokat, ezt akarod továbbadni a gyerekeidnek. Szeretnék majd egy gyereket Brazíliából adoptálni. Ha elmész Sao Paoloba, öt éves gyerekeket látsz ragasztót szívni a sarkon. Ha legalább egyiküknek meg tudod változtatni az életét, már volt értelme a Földön töltött idődnek” - mesélt a családról alkotott jövőbeli elképzeléseiről.

Pocakkal a kifutón

13 éves korában különben senki sem sejtette, ő lesz az egyik legsikeresebb modell, aki 150 millió dolláros vagyont halmoz fel.

A modell februárban ment férjhez, és mint a lapnak készült vetkőzős sorozat mellé adott interjúban elárulta, sok gyereke közül egy biztosan örökbefogadott lesz.

Gisele Bundchent 13 éves korában osztálytársai csak Popeye barátnőjeként, Olive Oylként emlegették köszönhetően a közel 180 centiméteres magasságának.

Akkor senki sem sejtette, ő lesz az egyik legsikeresebb modell, aki 150 millió dolláros vagyont halmoz fel. Bundchen jelenleg a legkeresettebb modell, a Forbes magazin szerint csak tavaly 35 milliót tett zsebre, számtalan magazin címlapján szerepelt, és jelenleg több mint 20 céget képvisel

Lövöldöztek Gisele esküvőjén?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.