A mostohaanya szerep is tetszik neki!

Gisele Bündchen most már bármelyik pillanatban anya lehet!

Alig néhány héttel esküvője után Gisele elárulta, legnagyobb vágya, hogy anyai örömök elé nézzen. Mint mondta, nagy családra vágyik, és ezért bármit megtenne. Kedvesének, Tomnak van egy másfél éves fia a szintén modell Bridget Moynahantól, így Gisele egy mostohafiúval már büszkélkedhet.

Képekben a szuperszexi modell- Gisele! képgaléria

2009.03.13 15:15rtlbulvar.hu

Elképzelhető, hogy férje gyermeke bűvölte el ennyire, hiszen már nem a karrierjét tartja a legfontosabbank. Úgy érzi, életében minden adott ahhoz, hogy teljes figyelmét a családjára fordítsa.
 
–" Minden rendben van az életemben. Egyetlen dolog hiányzik még." – mondta el az anyaságra célozva.
 
Az apaszerepre is megtalálta a tökéletes férfit, így már tényleg csak egy baba hiányzik. 

– " Tom nagyon jó ember, olyan tisztaszívű. Majndem annyira naív, mint egy gyerek, és ezt a tulajdonságát szeretem a legjobban. Rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a világot ."- áradozott Gisele a férjéről.

A modell és Tom Brady két éve ismerkedett meg egymással. Februárban, egy hónap jegyesség után titokban mondták ki a boldogító igent Los Angelesben, katolikus ceremónia keretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.