A brazil szupermodell a februári Elle címlapján!

Szexi képek- Gisele Bündchen testét csak egy párna takarta!

A februári Elle magazin címlapján Gisele Bündchen, a brazil szupermodell feszít. A magazinban a sztár új szívügyéről, az AIDS-el sújtott Afrikáról beszélt.

Dögös képek! Gisele Bündchen a februári Elle Magazinban! képgaléria

2009.02.10 14:40mellesleg

Gisele legújabb jótékonysági mozgalma ugyanis a halálos vírus ellen küzdő kontinens megsegítését célozza.

A milliomos brazil szépség népszerűségét a szétosztott gyógyszerekre fordított pénz növelésére használja fel. 

A kampány, amelyhez csatlakozott, a 2006-ban létrehozott RED nevű -Bono által létrehozott- brand neve alatt működik.

Fotó: Elle

A gyönyörű brazil modell országában a legbefolyásosabbak közé tartozik, jövedelme 2004-ben 12,5 millió dollár volt, vagyona pedig összesen 70 millió dollár körül van, melyet tíz év alatt halmozott fel. 

Gisele különben nem csak a divatban, de a mozi háza táján is egyre sikeresebb. Az Amerikai Taxi után most egy regényadaptációban kap rövidebb szerepet, a film címe: A gonosz Pradát visel. 2006-ban mutatták be, Meryl Streeppel a főszerepben, s a Vogue rettegett igazgatójának, Anna Wintournak az életéről szól. 

2007-ben már a világ leggazdagabb topmodelljeként szerepelt, aki egy év alatt nem kevesebb, mint 33 millió dollárt keresett. Debütálása óta számtalan reklámkampányhoz adta az arcát, többször is láthattuk a Chrsitian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Missoni, Versace, Céline, Givenchy, Bvlgari, Lanvin, Guerlain, Valentino, Ralph Lauren, Earl Jean, Zara, Chloé, Micheal Kors és Louis Vuitton hirdetéseiben. 

Mindemellett többször volt brazil cégek reklámarca is, úgymint a vezető brazil mobiltársaság, a Vivo, illetve a Multiplan, a Colcci és a Creditcard. Miután a C&A Brazil szerződtette őt és beindították a televíziós reklámokat, az eladások 30 százalékkal ugrottak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.