Sajnálhatja Leo, hogy ott hagyta!

Szuperszexi fotók! Gisele Bündchennek tökéletes a feneke!

A szépséges, brazil modellről, Gisele Bündchenről nemrég pikáns képek készültek! A modell a perui Mario Testino divatfotós kamerája előtt pózolt agyonszaggatott farmerruhában, amiből a feneke és a mellei is kilátszottak.

Nézze meg a modell tökéletes fenekét! képgaléria

2008.07.23 10:40Próba
Giselle ellenállhatatlan feneke!

Gisele Bündchen szerint az egész fotózás arról szól, hogyan hordjuk egy farmert anélkül, hogy a farmert felvennénk. 

A modell attól fél, hogy az emberek majd azt mondják, túl sok látszik a fenekéből a fotókon, de hozzátette - A fenekemből több látszott a Victoria Secret fotóin. Hét éve a fenekem minden katalógusban benne volt. Semmi olyat nem hordanék, ami kicsit is a közelében van ezeknek a daraboknak. A fotózás után lekaptam őket és már mentem is haza" - mesélte a szexi szupermodell. 

A szexi fotók a divat- és művészeti V magazinban jelennek majd meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.