Eladók a meztelen modellek...

Elárverezik a pucér Gisele-t, Moss-t és Bardot-t! - Szexi nyuszis képek!

Mostantól bárki nézegetheti saját falán a gyönyörű Gisele Bündchen, Kate Moss vagy az isteni Bridgitte Bardot aktjait - A New York-i Christie's aukciós ház ugyanis áruba bocsátja a meztelen modellekről készült képeket.

Elárverezik a legszexisebb hölgyek aktképeit! képgaléria

2008.03.11 10:50ma.hu

Bárki licitálhat az értékes aktfotókra - Április 10-én ugyanis elárverezik a huszadik és a huszonegyedik század legsikeresebb aktképeit, többek között Brigitte Bardot-ét, Lauren Hutton-ét, Kate Moss-ét vagy Gisele Bündchen-ét.

Az emlékezetes képek mindeddig Gert Elfering tulajdonában voltak. A huszadik század legszexisebb hölgyeiről többnyire Richard Avedon fotói kerülnek kalapács alá, de megvehetők Irving Penn, Man Ray, Diane Arbus, Helmut Newton vagy Horst P. Horst alkotásai is.

A fotók közül valamennyi a New York-i Christie's aukciós házban lesz kiállítva, és természetesen itt lehet rájuk licitálni is. Ha mindegyik kép elkel, legalább 6 millió dolláros haszonra számítanak a szervezők.

Az érdeklődést bizonyára nemcsak az fogja növelni, hogy híres fényképészek alkotásairól van szó, hanem az is, hogy a képeken szereplő hölgyek sem akárkik!

Persze, a huszadik századi nagy neveken túl mai modellekről is megvehetők gyönyörű aktfotók - ízlések és pofonok. Hiszen melyik férfi ne nézegetné szívesen a buja Gisele Bündchen idomait az ágya felett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.