A topmodell már tudja babája nemét!

Képek- Fia lesz Gisele Bündchennek!

A 29 éves gyönyörű topmodell, Gisele Bündchen nagy valószínűséggel kisfiút vár, a brazil származású modell gyermeke várhatóan decemberben érkezik meg.

Pocakosan is a kifutón szerepel a szupermodell! képgaléria

2009.09.21 15:15ma.hu
Íme a terhes Gisele Bündchen!

Röviddel azután, hogy végre hivatalosan is bejelentették a gyönyörű modell terhességét, az is kiderült, hogy fiút hord a szíve alatt.

A szépség és kedvese, Tom Brady, a New England Patriots futballcsapat irányítója már a névben is megegyeztek, a várhatóan decemberben érkező trónörökös a Gabriel nevet kapja majd.

A brazil származású szupermodell életében a Gabriel név nagyon sokat jelent, Bündchent ugyanis római katolikusnak nevelték, így elsősorban az arkangyalra emlékezteti a név, de a lánytestvérét is Gabrielának hívják.

Egy ismerősük elmondta:

- "Gisele öt testvére közül az egyik neve Gabriela, amit mindig egy szép névnek tartott. Emellett hívő családban nőtt fel, így Gábriel arkangyal is szerepet játszott a névadásban. Továbbá egy jó barátja Gabriel Guerra zenész, aki egy dalt is írt már róla, mait Gisele fel is tett a honlapjára."

A modellnek ez lesz az első gyereke, férjének előző házasságából Bridget Moynahan színésznőtől már van egy kétéves fia, John.

Nemcsak Gisele barátai, hanem Tom haverjai is egyre többet viccelődnek azon, hogy a picinek máris van egy szabad öltözőszekrénye apja csapatánál.

A pár a hírek szerint nagyon örül az újságnak, a modell állítólag folyamatosan erről beszél, mióta megtudta.

- "Tom és Gisele nem foglakoztak azzal, hogy fiú lesz-e vagy lány, csak az számít, hogy minden rendben legyen vele. De most, hogy tudják a nemét, Gisele mindenkinek erről beszél." - tette hozzá az ismerős.

Gisele Bündchen esküvőjén lövöldözés volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.