Micsoda pasifogó technika...

Kínos! - Britney castingra hívta a fiúkat, majd be akarta fűzni

Jó pár hete ismét szingli Britney Spears - A pophercegnőtől megvált menedzser kedvese, s úgy tűnik, ő mostmár nem bízza magát a véletlenre. Meghökkentő cselhez folyamodott!

Bikiniben! Britney Spears visszanyerte régi formáit! képgaléria

2009.09.17 12:15ma.hu

Másfél hónapja újra pasi után kutat Britney Spears - Szakított ugyanis vele a párja, Jason Trawick menedzser.

Pedig a nyári fotóik tanúsága szerint a férfi nemcsak a sztárral, de két kisfiával is jól megértette magát. Közösen vakációztak és önfeledten pancsoltak a tengerben.

Most mindenesetre úgy tűnik, Britney minél előbb új kedvest akar maga mellett tudni. Hosszú, szőke hajpótlást visel és alakja is a régi.

A közelmúltban pedig furcsa casting-ot tartott. A dolog úgy festett, mintha videokliphez keresne szereplőket.

A válogatáson megjelent pasikat mustrálgatta, s mint utólag kiderült, nekik is feltűnt, hogy az esemény valójában nem is az, aminek látszik.

Az egyik 24 éves fiú ugyanis elkotyogta a dolgot a Los Angeles Times-nak. Ő először arra lett figyelmes, hogy nincsenek a helyszínen olyan emberek - például operatőr - akik egy castingon szoktak lenni.

A modell Bekim elmondása szerint Britney vadítóan festett, szexi szerelésben üldögélt és nem is kertelt sokáig a srácot látva. Közölte, hogy inkább járni szeretne vele, minthogy a fiú dolgozzon neki.

Bekim érthetően igencsak meghökkent, majd udvariasan elutasította az ajánlatot...

A huszonéves fiút egyébként a hírek szerint Britney már korábban, egy katalógusból kinézte magának, és nem véletlenül invitálta a casting-ra.

Káromkodni tanulnak Britney Spears gyermekei!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.