Woody Allen szerint fantasztikus lesz a lady!

Carla Bruni most nem Nicolas Sarkozynek mondott igent!

Énekesi és modellkarrierrje után a színészetben is kipróbálhatja magát Carla Bruni-Sarkozy, a francia elnök felesége: Woody Allen amerikai rendező forgat vele filmet jövőre Párizsban.

Carla legfrissebb bikinis képein tüzesen néz ki! képgaléria

2009.09.04 15:20MTI

Most kivételesen nem Nicolas Sarkozynek mondott Bruni igent, hanem Woody Allennek…

Az El Mundo spanyol napilapnak a Mediapro produkciós cég munkatársa elmondta, Bruni igent mondott a filmszerepre párizsi találkozásukkor júniusban.

A 73 éves filmrendező korábban úgy nyilatkozott, hogy ha egy ismert személyiséggel forgathatna filmet, kétségtelenül Brunit választaná.

- "Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lenne" - mondta Woody Allen az olasz származású politikusfeleségről, aki a kilencvenes években a világ legsikeresebb modelljei közé tartozott.

Énekesként és dalszerzőként is tevékenykedett, két francia és egy angol nyelvű albumot adott ki. Másfél éve ment hozzá a francia államfőhöz, Nicolas Sarkozyhez.

Bruni korábban már feltűnt párszor a filmvásznon, többek között Robert Altman 1994-es Divatdiktátorok című szatírájában, melyben önmagát alakította.

Lenyűgöző teste van Carla Bruni-nak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.