Carla Bruni teste még mindig szuper szexis!

Bikinis képek- Dögösen feszít a francia first lady!

Mint azt mostanában többször megtették a napokban ismét bikiniben kapták lencsevégre a francia first ladyt, a 41 éves Carla Bruni pedig a fotók szerint elképesztő formában van.

Carla Brunit ismét bikiniben csodálhatjuk! képgaléria

2009.08.27 17:10ma.hu

A 41 éves Carla Bruni a fotók szerint elképesztő formában van. A first ladyt már két héttel ezelőtt is lefotózták strandolás közben, s a dolog érdekessége, hogy ugyanazt a bikinit viselte, mint most.

Azt elég nehéz elképzelni, hogy a modellnek csak egy bikinije van, de az mindenesetre biztos, hogy ez a kedvenc fürdőruhája.

Carla Bruni különben az olasz felső tízezer tagjának született, és elejétől fogva otthonosan mozgott a társadalom előkelő köreiben. A zeneművész szülők révén zsigereibe ivódott a muzsika, a zongoraleckék után kilencévesen felfedezte a gitárt is.

Az elit svájci gimnázium után a nívós Sorbonne egyetemen kezdett művészeti és építészeti tanulmányokba, majd egy éles kanyarral tizenkilenc évesen irányt váltott a kifutók felé.

Bruni modellpályája csúcsán, a kilencvenes években a húsz legkeresettebb szépség egyikeként pózolt és flangált átlagosan évi 7,5 millió dolláros sztárgázsiért. Jóllehet, csak idő kérdése volt, hogy Carla mikor válik az irdatlan családi vagyon egyik örökösévé.

A minden idők leghíresebb olasz származású modelljének számító nő csupasz testét legalább annyiszor kapták lencsevégre, mint Pamela Andersonét. Amikor modellként épp csak készült majdani zenészkarrierjére, főként népszerű zenészek kerültek a bűvkörébe. Eric Claptont például ugródeszkaként használta Mick Jaggerhez.

Clapton még a fiát gyászolta, amikor Carla kérlelte, hogy nézzék meg együtt a Rolling Stonest New Yorkban. Amikor Bruni már befutni látszott zenészként, skalpjait az úgynevezett ragyogó koponyákról gyűjtötte.

Amikor egy neves íróval élt együtt, belehabarodott annak nős fiába, a nála tíz évvel fiatalabb, Nietzche-rajongó filozófusba, aki hamarosan el is vált miatta.

Ebből a kapcsolatból született Bruni ma hétéves fia Carla Bruni sem állít mást: Sarkozy elnökkel való találkozása „szerelem volt első látásra”. A mámoros nap Sarkozy válása után egy héttel következett be.

Ellopták Carla szexfotóit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.