Beindította a fantáziát az elnök felesége...

Tüzes képek - Mi lenne Carla Bruni Woody Allen filmjében?

Woody Allen arról álmodik, hogy filmet forgatna a "karizmatikus" francia first ladyvel, és úgy gondolja, hogy Carla Bruni "ragyogó" lenne a filmvásznon - nyilatkozta az amerikai rendező újságíróknak Párizsban, ahová legutóbbi, Whatever Works című filmjének bemutatója alkalmával látogatott.

Igazán pikáns képek Carla Bruniról! képgaléria

2009.06.18 15:10MTI

Woody Allen legutóbbi, Whatever Works című filmjének bemutatója alkalmával látogatott a francia fővárosban.

Arra a kérdésre, hogy melyik jelentős személyiséget választaná, ha lehetősége lenne választani az angol királynő, a dalai láma és Carla Bruni-Nicholas Sarkozy közül, Allen azt mondta: "Kétségkívül Brunit!".

"Biztos vagyok abban, hogy csodálatos lenne. Kisugárzása és nyilvános fellépései alapján bármilyen szerepet ráosztanék"
- tette hozzá.

Talán a felkérésre is alkalma nyílik a 73 éves rendezőnek, mivel az újságírókkal megosztotta: "komoly esélye van" arra, hogy magánlátogatást tehessen az Elysée-palotában.

Nézze meg: Carla Bruni az ágyban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.