Scarlett Johansson szomorú és magányos!

Örökbefogadás helyett válóper! Botrány a színésznő körül!

Óriási boldogsággal és szerelemmel indult a kapcsolatuk, és egy darabig minden rendben is volt. A jelenlegi helyzet szerint azonban most úgy tűnik, hogy az első házassági évfordulóját sem éli meg a fiatal sztárpár.

Scarlett Johansson a Dolce and Gabbana rendezvényén! képgaléria

2009.08.04 19:15ma.hu

Scarlett Johansson, a szép színésznő eddig magának sem merte bevallani, valami nincsen rendben párkapcsolatával.

Hol a frontátvonulásra, hol a fáradtságra, hol pedig a stresszre fogta azt, hogy miért nem működik kapcsolatuk. Nemrég azonban megértette, miért is nem működik házassága Ryan Reynolds-szal. – írja a Kiskegyed.

Elképzelhető, hogy a sztárpár már az első házassági évforulóját sem tudja megünnepelni. Scarlett és Ryan tavaly szeptemberben mondták ki a boldogító igent, hiába.

- „Hivatalosak voltak egy rendezvényre, de nem sokkal az indulás előtt összevesztek. A vita olyan komolyra fordult, hogy Ryan végül nem ment el az eseményre. Scarlett viszont profiként pózolt a kamerák kereszttüzében, és senki sem vette észre, hogy valami bántja a lelkét.” – mesélte a sztárpár egyik barátja.

Sajnos a megromlott viszony miatt a tervezett örökbefogadást sem tudják megvalósítani.

Pedig pár hónappal ezelőtt Scarlett még könnybe lábadt szemmel mesélte a médiának, hogy Ryannel hamarosan örökbe fogadnak egy árvát.

Scarlett Johansson forrón szereti!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.