A popdíva húsz évvel fiatalabbnak látszik!

Soha sem látott képek! Madonnának hirtelen babaarca lett!

Ismét Madonnát kérte fel a Louis Vuitton, hogy legyen a modellje, ezúttal a 2009/10 őszi-téli kollekció kampányában. Túlretusálva, húsz évvel fiatalabb arccal szerepel az énekesnő egy divatmárka legújabb kampányának fotóin.

Madonna a Louis Vuitton múltkori kampányában! képgaléria

2009.07.01 14:10mellesleg

Az énekesnő Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Uma Thurman nyomdokaiba lépett amikor elvállalta és a híres táskamárka arca lett.

Az előző kampány képei egy párizsi bisztró díszleteiben készültek és az énekesnő állítólag 10 millió dollárt kasszírozott velük.

Marc Jacobs, a márka kreatív igazgatója azután döntött Madonna mellett, miután megnézte őt egy koncertjén, Párizsban. A képeket a híres fotográfus Steven Meisel készítette.

Madonna néhány hete nagy feltűnést keltett, mikor a divat Oscarjának is becézett MET Costume Institute Gálán a Louis Vuitton jóvoltából szarvakra emlékeztető fejdísszel jelent meg - amiktől úgy tűnik, azóta se tud szabadulni.

Babaarca lett Madonnának! - fotó: Louis Vuitton

Az égnek meredő szarvak ugyanis visszaköszönnek az énekesnő és a neves divatház közös kampányának legújabb felvonásában is.

Míg korábban az együttműködés kifejezetten a dögös, csábító irányvonalat követte, addig most némi visszafogottságot vélhetünk felfedezni a reklámfotókon.

Ám ez a visszafogottság nem minden téren érzékelhető, a retusálásra ezúttal se jellemző, az 50 éves énekesnőnek olyan hibátlan, ragyogó bőrt varázsoltak, amit csak a mesekönyvekben látni.

Végül is, ha valaki megengedhet magának egy LV táskát, az már valóban hasonlít egy tündérmesére...

Madonna egy újabb gyereket fogadott örökbe- tudja meg hogyan és kit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.