A filmsztár visszavonta a válási keresetet!

Békülnek! Sean Penn mégsem válik külön feleségétől!

Sean Penn visszavonta áprilisban bírósági úton benyújtott keresetét, amelyben hivatalos különélést kezdeményezett feleségétől, Robin Wright Penn színésznőtől. A pár másfél éven belül másodszor gondolja meg magát a válásról, illetve a különélésről

2009.05.22 16:40MTI

Az Oscar-díjas színész - egyelőre ismeretlen okokból - a hét folyamán vonta vissza keresetét, amelyet a Marin megyei bíróságon nyújtott be. 

Sean Penn mindenesetre úgy nyilatkozott a New York Daily News című újságnak, hogy a jogi procedúra megindítása „ önteltségről árulkodó hiba volt” 

A színészpár már egy ideje se veled, se nélküled kapcsolatban él, 2007 decemberében egyszer már válásért folyamodtak, de néhány hónappal később meggondolták magukat. 

Az idei Oscar-díjátadón ugyan együtt jelentek meg, a 48 éves Penn köszönőbeszédében azonban elmulasztotta megemlíteni feleségét.

Sean Penn és felesége!

Mint arról korábban írtunk, a színész és felesége közt azért robbant ki a balhé, mert azt rebesgették, hogy a fiatal és csinos Natalie Portman-nel keveredett intim viszonyba.
 
Natalie azonban ezen felháborodott és tagadta, hogy Sean Penn-el jár. Akkor így nyilatkozott:
 
- "Sean Penn egy barát és kolléga. A hírek, miszerint romantikus kapcsolatban vagyunk egymással, teljesen alaptalanok. Általában nem reagálok a magánéletemet érintő pletykákra, de ez az újra és újra legyártott sztori erre kényszerített." 

A Star magazin előtte azt állította, hogy Sean Penn, aki 13 év után benyújtotta a válási papírokat, egy meghitt estét töltött el Natalie Portman kisasszonnyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.