Penn csupán egy barát- mondja a színésznő!

Cáfol a sztár! Natalie Portman tagadja, hogy Sean Penn-el jár!

Felháborodott a pletykákon Natalie Portmanés tagadja, hogy Sean Penn-el jár. A Star Wars Amidala hercegnőjeként híressé vált Natalie egy nyilatkozatot küldött az Extra magazinnak.

Vad orgiákban a színésznő...Natalie szereti a szexet! képgaléria

2009.05.18 19:15mellesleg

A szép színésznő így nyilatkozott az Extra magazinnak:
 
- „Sean Penn egy barát és kolléga. A hírek, miszerint romantikus kapcsolatban vagyunk egymással, teljesen alaptalanok. Általában nem reagálok a magánéletemet érintő pletykákra, de ez az újra és újra legyártott sztori erre kényszerített.”

Azért volt szükség a cáfolatra, mert egy népszerű bulvárlap még márciusban azt állította, hogy a válófélben lévő Sean Penn és Natalie Portman egymásra találtak.
 
A Star magazin azt állította, hogy Sean Penn, aki 13 év után benyújtotta a válási papírokat, egy meghitt estét töltött el Natalie Portman kisasszonnyal. 

Sean válását áprilisban ugyan kimondták, de ha bebizonyosodna, hogy márciusban félrelépett, komoly fegyver lenne Robin Wright Penn kezében. A 27 éves színésznő különben a Harvadon végzett, eddig nem a botrányaival került címlapokra.
 
Az egyik informátor akkor azt nyilatkozta, hogy Natalie olyan hatással van a színészre, mint eddig soha senki, mind szellemi, mind szakmai értelemben. Annyi időt tölt a színésznővel, mint eddig egyetlen emberrel sem. 

Egyesek szerint a kapcsolat az oka annak, hogy Sean Penn villámgyorsan elvált feleségétől, akivel nemrég ünnepelték 13. házassági évfordulójukat. A feleség, Robin állítólag teljesen kikészült attól, hogy férje egy fiatalabb nővel került ilyen inspiráló kapcsolatba.
 
Ám úgy tűnik ebből nem sok minden bizonyult igaznak…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.