Huh! Rossz helyen nyílt a ruha

Izgató képek: Ciki! Natalie Portman mellbimbója előtérbe tolakodott...

Hol iskolás kamaszként mutatkozik, hol pedig maga a végzet asszonya - Natalie Portman nőies külseje a jelek szerint hangulatától is függ, most azonban igencsak vadítóra sikeredett az öltözéke! Talán véletlenül?

Upsz! - Kivillant Natalie Portman mellbimbója! képgaléria

2009.05.12 10:20ma.hu

Nem kis meglepetést okozott a jelenlevőknek a csinos színésznő, amikor dögös, szűkre szabott fekete ruhájában belejtett egy hétvégi, washington-i partira.

Ezúttal nem a ruci szőkösségével volt baj, annál inkább a szabásával: Natalie Portman talán észre sem vette, hogy a dekoltázsnál, egy rafinált résen át kilátszik a mellbimbója!

Fránya egy helyzet, különösen, mert a jelek szerint a ruha fazonját nem az ő alkatára tervezték...Ráadásul Natalie Portman-re nem jellemző a cicivillantás!

Más, kósza hírek miatt azonban gyakran szerepelt mostanság a pletykalapokban...

A hírek szerint a csinos színésznőt a nős Sean Penn-nel látták egy szállodában enyelegni, legalábbis titokzatos órákra tűntek el kettesben...

De azóta is tombolt valaki miatta: Angelina Jolie, amikor megtudta, hogy Natalie - akit a párja, Brad Pitt valósággal istenít - személyesen kérte fel Pittet, hogy alakítsa a szeretőjét egy készülő filmben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.