Kisfia lesz, Howie Dorough-nak!

Örömhír! Kisbabája születik hamarosan a a Backstreet Boys sztárjának!

Kisfia születik júniusban a Backstreet Boys alapító tagjának, Howie Dorough-nak! A sztár 2007-ben vette feleségül kedvesét, Leigh-t, aki most egy kisbabával fogja megajándékozni meg.

Howie Dorough és a legendás Backstreet Boys képekben! képgaléria

2009.05.08 15:10ma.hu
Az énekes és felesége!

Az apa az örömhírt a People Magazinnak mesélte el, aki nagyon boldog! A 35 éves énekes 2000-ben ismerkedett meg későbbi feleségével, amikor is őt kérte fel a menedzsment az együttes honlapjának szerkesztésére, aki később a turnékra is elkísérte a fiúkat. 

A Backstreet Boys különben a kilencvenes évek egyik legsikeresebb fiúbandájának számított, és az együttes néhány év szünet után újra visszatért a zenei életbe.

- „ Azt gondolom, hogy Leigh csodás anya lesz. – mesélte Howie.
 
- „ Ha rám képes vigyázni, aki a legnagyobb gyerek vagyok a Földön, akkor egy babáról könnyedén gondoskodik majd.”

A baba különben pontosan az énekes apja halálának első évfordulóján fog érkezni. Ez Howie szerint azt bizonyítja, hogy az élet egy gyönyörű körforgás. 

Szerinte így még az is lehet, hogy nagy kötelék lesz a jövevény és nagypapa közt, hogy sose fognak találkozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.