A Take That-es Mark Owennek kislánya született!

Hoppá! Ismét apa lett a szexis énekes!

Másodszor lett apa Mark Owen, a Take That egyik tagja, miután barátnője kedden egy egészséges kislánynak adott életet egy londoni kórházban - írja internetes oldalán a BBC.

2008.11.26 14:40ma.hu

Első gyermekük, a kis Elwood volt Emma Ferguson és Mark Owen első közös gyermeke, Willow Rose pedig már 36 éves Owen a második gyereke. 

Brit zenei szaklapok szerint a Take That vasárnap átveheti a vezetést a hivatalos brit slágerlistán legújabb dalukkal, a "Greatest Day-jel (Legfontosabb Nap)". 

A popcsapat új albuma, "The Circus (A cirkusz)" címmel jövő hétfőn jelenik meg. Owen régebben azt nyilatkozta, hogy a szülésig minden terhet levett a párja válláról, és az elmúlt hetekben otthona, a bevásárlóközpontok és a stúdió között ingázott.

Mark a Take That tagjaként vált ismertté, nagyon ellenezte Robbie Williams távozását a bandából és nagyon zaklatott volt, mikor 1995-ben kilépett. A Take That felbomlása után Mark volt az első, aki önálló karrierbe kezdett. 

Első száma a "Child" volt, amely felkerült a brit slágerlistákra, a második a "Clementine", amely szintén felkerült a slágerlistára. 1997-ben megjelent albuma, a "Green Man", amely az eladási listán 33. volt. A "I Am What I Am" után, melyik 29. lett a listán, szerződést bontott a BMG Records-szal 1997 végén. 2002-ben megnyerte a hírességeknek rendezett "Big Brother" 2. szériáját. 

Ezután Robbie Williams felkérte egy közös szereplésre Knebworthban. Ez jelentette a visszatérését. Szerződést írt alá az Island/Universal Records-szal. 2003 augusztusában a Top 5. lett a "Four Minute Warning" számával, mely 8 hétig volt a Top 40 között. Második albuma az "In Your Own Time" 2003 novemberében jelent meg és 39. lett az eladási listán. 

Második száma, az "Alone Without You" 26. lett a listán, és Mark szerződést bontott az "Island/Universal Records"-szal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.