Vin Diesel kicselezte a médiát

Vin Diesel apa lett

Ritka eset, hogy egy színész ki tudja cselezni a médiát. Márpedig Vin Dieselnek sikerült a lehetetlen: a sajtó nemcsak arról nem tudott, hogy gyermeke lesz, de még arról sem, hogy egyáltalán barátnője van.

2008.06.07 19:12rtlbulvar.hu

A színész kislánya április 2-án született, s a hírt a sztár szóvivője is megerősítette. Arról azonban még mindig nincsenek információk, mi a kisbaba neve. A sajtó figyelmét az is elkerülte, hogy Vin Diesel és Paloma Jimenez egymásba szeretett. A modellként dolgozó lány pedig már boldog anyukaként pózolhat a fotósok előtt. Vin eközben új filmen is dolgozik. A sztár legújabb mozija 2009 júniusában kerül majd nyilvánosság elé, és egyelőre annyit tudunk róla, hogy a Halálos iramban (The Fast and the Furious) című film folytatása lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.