Az énekesnő szabadon hagyta alsó fertályát...

Kínos képek! Joss Stone alulról szellőztetett: bugyi nélkül énekelt

Nem sokat tett érte legutóbbi szabadtéri fellépésén a szexis énekesnő, hogy ne tanulmányozhassák az első sorban állók a pucér fenekét. Elölnézetből...

Kínos - Joss Stone-nak mindene kilátszott a szoknya alól... képgaléria

2009.04.21 12:00ma.hu

Joss Stone-t eddig nem olyannak ismerte rajongótábora, aki ha kell, ha nem, mutogatja idomait - pedig szégyellnie aligha kell csinos alakját.

Az megszokott volt, hogy mezítláb és lenge ruhában állt színpadra, ám legutóbbi felbukkanása a Coachella-fesztiválon rendezett, szabadtéri koncertjén igencsak nagy megdöbbenést keltett!

Joss hófehér, romantikus szoknyácskában lépett a világot jelentő deszkákra, virággal a hajában - az viszont csak később derült ki, hogy bugyit "elfelejtett" felvenni...

Az első sorokban állóknak nyilván már kezdettől fogva feltűnt, valami hibádzik az énekesnő fellebbenő ruhája alatt - nos, a lesifotósoknak is sikerült megörökíteniük a merész fellépést...

Stone-ról már korábban kiderült, nem riad vissza a meghökkentéstől: elvállalt egy filmszerepet, melyben leszbikus csókot vált a kolléganőjével.

Kihívásnak tekintette a feladatot, és tisztességgel állta is a sarat. Úgy tűnik, nemcsak a filmszerepe szerint keserítik meg életét a paparazzik.

De talán legközelebb alaposabban szemügyre veszi külsejét, mielőtt színpadra áll...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.