Ez a test már az a test!

Fotók: Britney popójától már nem kell félni - a bugyit is jól húzogatja!

Bizony előfordult az elmúlt hónapokban, hogy ráfért a retusálás Britney Spears-re - Korábbi megjelenéséhez képest meglehetősen ijesztő fotók láttak napvilágot az egykor vadító pophercegnőről...

Újra csinos Britney - de a popófogdosás nem maradhat el! képgaléria

2009.03.12 11:10ma.hu

Nem így most. Az utóbbi időben nemcsak lelkileg, de külsőleg is nagyon összeszedte magát Britney!

Britney sokat küzdött a súlyával

A popsztár újra felveheti észbontó fellépőruháit, melyekre most szüksége is van, hiszen New Orleans-ból indulva pörgős dalokkal és látványos show-val kápráztatja el rajongóit Circus című albumának turnéján.

A jelenlevők is meggyőződhetnek arról, hogy nem a photoshop-nak köszönhető Spears tökéletes alakja - Britney bizony önerőből lett ismét dögös és vékony!

Ezt bizonyítja, hogy strandformája is a régi - A minap szemrevaló képek születtek az énekesnőről, aki baráti társaságban relaxált egy medence partján.

A popófogdosás és a bugyihúzogatás most sem hiányzik ugyan a képekről, de tagadhatatlan, hogy a pophercegnő igencsak jól fest csinos kék bikinijében...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.