Ellopták az énekesnő titkait!

Fotók - "Évek óta hangokat hallok a fejemben" - derül ki Britney naplójából!

Újabb megpróbáltatás elé néz a pophercegnő - Britney Spears személyes naplójának lába kelt. Olyasmi is olvasható benne, amely nagyon nem vet jó fényt a sztárra...

Vadító fotók az újra sikeres és szexi Britney-ről! képgaléria

2009.02.17 10:50ma.hu

Britney Spears ismét maga alatt van - Jogosan! A hírek szerint elrabolták a naplóját. Ebbe az évek során olyan bejegyzéseket írt, melyek bizony senkire sem tartoznak...

Az énekesnő, akinek sikerült visszakapaszkodnia a pop-palettára, nem volt mindig ilyen jó formában, mint most - Emlékezetes, milyen szörnyű időszakon van túl, hiszen tavaly még a pszichiátriára is bevitték.

Britney a naplójában leírta azt is, amit a nyilvánosság előtt sosem árult el. Megtette azonban most helyette egy "jóakaró", aki szerint várható, mi fog kiderülni a sztár naplójából.

Még ha az elrabló nem is teszi közzé tartalmát, Britney egy ismerőse elkotyogta, miről számol be a lapokon a sztár.

Például arról, hogy évek óta hangokat hall a fejében, hozzá szólnak, sőt, olykor válaszol is ezekre. A hangok állítólag arra biztatják, hogy meneküljön, rejtőzzön el.

Britney kordában tartja félelmeit, tisztában van vele, hogy a hangok sem valós személyektől jönnek. De megszabadulni képtelen tőlük - árulta el az énekesnő ismerőse...

A popsztár állítólag leírja azt is, hogy otthon, a lakásán gyakran "beszélget" a hangokkal, s ezt egy alkalommal a családtagjai előtt is megtette.

Édesanyja és volt párja, Kevin Federline, valamint néhány ismerős ült még a szobában - teljesen kikészültek a jelenettől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.