Túl szexis a sztár koncertje, fiait eltiltották!

Videóval! Britney Spears szado-mazo cuccait nem láthatják gyerekei!

Mint ahogy korábban írtuk Britney Spears lenyűgöző show-t mutatott be rajongói előtt, és egyértelműen visszatért a pop világába! Az énekenő New Orleansban, 19 ezer ember előtt kezdte meg világ körüli turnéját, amit mindenki élvezett, ám mint kiderült, fiainak tilos látniuk a koncertet!

Ezek miatt a ruhák miatt vannak eltiltva a gyerekek! képgaléria

2009.03.09 16:00ma.hu

A 27 éves énekesnő újra turnézik, és koncertjei sorra telt házasak, a látványtervezők látványos elemeket fűztek a műsorba és emellett az énekesnő egyébként meglehetősen merész öltözékekben áll színpadra. 

Tüskés, fém szabo-mazo body-ban, merész dekoltázzsal, szexis testre simuló ruhákban táncol.
 
A kihívó ruhák miatt, melyeket a show alatt visel Britney gyerekei nem nézhetik meg a mama előadását. Ezt éppen a sztár férje, Kevin Federline döntötte el, aki nem engedi a koncertek közelébe a három éves Sean Prestont, és a két éves Jayden Jamest. 

Britney egyébként néhány órával a New Orleans-ban rendezett koncertje előtt meglepetésszerűen egy miami kórházba látogatott szombaton, hogy beteg gyerekeket vidítson föl. 

A 27 éves popcsillag a gyerekekkel fényképezkedett és jótékonykodott is: 100 ezer dollárt (24,7 millió forintot) ajánlott fel a New York-i székhelyű Big Apple Bohócdoktor nevű kezdeményezésnek. 

Britney a kórházi látogatása után szombat este teltházas koncertet adott az American Airlines légitársaság arénájában, Circus nevű turnéja részeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.