Döbbenetes részletek a popsztár naplójában!

Megrázó titok - Britney megölte az első babáját?

Várható volt, hogy nem mindennapi titkok derülnek ki abból a naplóból, melyet a közelmúltban elloptak Britney Spears-től - A valóság azonban ennél is megdöbbentőbb.

A Spears-család együtt: Britney, húga és édesanyja a kicsikkel képgaléria

2009.02.25 11:10ma.hu

Sorra kerülnek napvilágra az énekesnőre nézve igen kellemetlen részletek Britney Spears meglovasított naplójából.

A popsztár egy ismerőse már korábban kiszivárogtatta, hogy Britney - aki a külvilágnak azt mutatja, hogy teljesen felépült idegösszeroppanásából - bizony máig hangokat hall a fejében, s ennek ékes bizonyítékát adja, amikor tapasztalatairól ír a naplóban.

Britney ma már gondos anya

Most azonban az ellopott irományból olyan részlet is kiderült, melyről valószínűleg csak nagyon kevés ember tudott: Britney korábban is volt már terhes, mielőtt két fiának életet adott.

Miután véget ért a nagy szerelem Justin Timberlake-kel, az akkor húszéves énekesnő sokáig nem talált magára. Állítólag ekkortájt keveredett kalandba otthon, Lousianában egy férfival, akitől teherbe esett.

Britney meg szerette volna szülni a babát, de édesanyja - akinek közbeavatkozása a hírek szerint már több esetben keserítette meg a sztár életét -, illetve Spears menedzsere lebeszélték a tervről.

Maradt az abortusz, Britney azonban a mai napig nem dolgozta fel, hogy elvetette gyermekét és nem bocsátott meg magának.

A dologról állítólag tudott Justin Timberlake is, aki az esetet követően hosszú ideig tartotta Britney-ben a lelket telefonhívásaival, érdeklődésével.

Britney a leírtak szerint a megrázó élményt követően döntött úgy, hogy mielőbb férjet és gyermekeket akar.

Meglepő volt gyors esküvője a táncos Kevin Federline-nal, ám a kiszivárgott információk fényében mostmár érthető...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.