Kínos közjáték zajlott le a koncerten!

Nyers és ciki! Britney: Kivillant a p...m!

Britney Spears floridai koncertjén kínos közjáték zajlott le, melyet az énekesnő rajongói tisztán hallhattak. A sztár az egyik száma után leereszkedett a színpad alá egy csapóajtón, hogy átöltözzön. Ekkor hangzott el a kínos mondat!

Vadító képek a sztár koncertjéről! képgaléria

2009.03.11 10:00ma.hu

Azt viszont elfelejtette, hogy a mikrofonja bekapcsolva maradt. Így az egész sportcsarnok hallhatta, amint öltöztetőjével nyersen és őszintén közölte mindenki füle hallatára: „kilátszott a p***m”. 

A kijelentés már csak azért is kellemetlen volt, mert a villantásból senki nem látott semmit. Britney amúgy sem bízza a fantáziánkra, mert fellépőruhái szint semmit sem takarnak

A ruhák ugyanis a tüskés, fém szabo-mazo body-tól kezdve a teljesen átlátszó bugyikig mindent felvonultatnak. A sztár merész dekoltázzsal, szexis testre simuló ruhákban táncol. 

Mint azt korábban írtuk, a kihívó ruhák miatt, melyeket a show alatt visel Britney gyerekei nem nézhetik meg a mama előadását. Ezt éppen a sztár férje, Kevin Federline döntötte el, aki nem engedi a koncertek közelébe a három éves Sean Prestont, és a két éves Jayden Jamest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.