Megkezdte turnéját a pophercegnő!

Vadító képek - Britney őrülten szexi show-val indított New Orleans-ban!

Öt éve első turnéját kezdte meg Britney Spears New Orleansban - Az utóbbi időben hullámhegyet és hullámvölgyet megjárt énekesnő a helyi Arénában csaknem telt ház előtt lépett színpadra kedd este.

Látványos show, vadító Britney: képek a New Orleans-i koncertről! képgaléria

2009.03.04 12:13MTI

Circus elnevezésű turnéjának nyitókoncertjét hatalmas ovációval fogadta a közönség. A rajongók együtt énekelték a 27 esztendős szupersztárral legnagyobb slágereit.

Ezek közül elhangzott többek között a Womanizer című legutóbbi albumának több dala, valamint az immár klasszikusnak számító Baby One More Time című száma.

Britney hozta a formáját!

A szervezők mindent bevetettek: voltak akrobaták, táncosok a koncerten. A tudósítások szerint az énekesnő nem túl sokat kommunikált a közönséggel, többnyire megelégedett azzal, hogy megköszönte a lelkes ünneplést, sikoltozást.

Britney Spears magánéleti problémái, egyebek között sikertelen házassága miatt öt éven át hiányzott a koncertpódiumokról. A múlt év decemberében megjelent Circus című lemeze azonban ismét a csúcsra juttatta.

A korongból 1,3 milliót adtak el eddig, a Womanizer című dal listát vezetett, a címadó sláger (Circus) pedig az ötödik lett a listán.

A most kezdődött turné során Britney az Egyesült Államok 27 városában ad koncertet, majd júniusban Európában folytatja a turnét, s egyebek között többször fellép a londoni 02 Arénában is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.