Megtagadták a beutazást a brazil nőtől

Túl sok volt a bugyi! Nem léphetett be Angliába!

Gyanúsan sok alsóneművel érkezett egy brazil nő Nagy-Britanniába, a hatóságok azonban résen voltak, és megtagadták a beutazást.

2009.04.14 10:37MTI

A 32 éves hölgy csomagjában a nagy mennyiségű fehérnemű mellett mindössze három trikó, és egy hálóköntös volt. A nőt, aki vélhetően a szexiparban akart munkát szerezni, végül azért küldték vissza, mert a "mit szeretne csinálni Angliában?" kérdésre úgy válaszolt: meg akarja nézni Newcastle belvárosát. 

A bevándorlási hivatal tájékoztatása szerint a brazil nő vélhetően már korábban is megpróbált bejutni az országba, ebbéli törekvéseit most egy új útlevéllel próbálta leplezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.