A sztárnak kihívás volt leszbinek lenni

Erotikus képek: Joss Stone leszbi csókot váltott kolléganőjével!

Nagy izgalommal készült élete első igazán pikáns kalandjára Joss Stone - Az énekesnő immár a filmvásznon is bizonyít. Nem is akármilyen jelenettel indított...

Joss Stone lánnyal csókolózott a filmvásznon! képgaléria

2008.05.22 11:30ma.hu

Joss Stone, a tehetséges énekesnő színészként is kipróbálja magát. A Snappers című filmben kapott szerepet, melyben valódi megmérettetés elé állították. Leszbikus csókban kellett összeforrnia az egyik kolléganőjével!

Stone azonban a jelek szerint nem jött zavarba a feladattól. A két csinos lány erotikus jelenete felkorbácsolta a kedélyeket a forgatáson...

Joss később azt nyilatkozta, igazi kihívás volt számára ez a jelenet. Kíváncsi volt rá, hogy meddig képes elmenni...

A mindössze húsz esztendős énekesnő egyébként a produkcióban egy színésznő bőrébe bújik, akinek életét rendre megkeseríti a lesifotósok hada.

Stone sokszorosan is bizonyít ebben a filmben, hiszen nemcsak főhőse, de zeneszerzője is az alkotásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.