Maria Geronazzo: Nagyon kényelmetlen!

Képek 18 éven felülieknek - A nagyszájú nőnek a bugyi csak szexuális segédeszköz!

A nagyszájú hölgy csak akkor ölt fehérneműt, amikor más levenni szokta - A legnagyobb magyar ajkakról elhíresült, a pornószakmát is megjárt Maria Geronazzo egy újabb apró, intim titkot fedett fel.

18 éven felülieknek! - Maria Geronazzo erotikus képei képgaléria

2009.02.13 06:45rtlbulvar.hu

A legnagyobb magyar ajkakról elhíresült, és már a pornószakmát is megjárt Maria Geronazzo ezúttal egy újabb apró, intim titkot fedett fel a Cool tv-n.

Számára a bugyi csupán szexuális segédeszköz, nem pedig hétköznapi viselet. A szilikonszájak koronázatlan királynője bevallotta, már régóta nem használ fehérneműt sőt, kifejezetten kényelmetlennek tartja azokat.

- Harminc éve nem hordok bugyit! - szögezte le, hogy biztosítson mindenkit arról, nem Britney Spears-t vagy Paris Hilton-t utánozza ezzel a különös szokással.

Maria Geronazzo szerint több olyan ruha is van például, amely alatt kifejezetten csúnyán mutat, ha meglátszik a bugyi vonala. Ha felvenné az alsóneműt, egész biztosan tudni lehetne, hogy van rajta - így viszont lehet találgatni, visel bugyit vagy sem.

A gigászi ajkak királynője azt is elmondta, hogy sportolásnál csak a dresszét veszi fel, de nadrághoz sem hordja az általa kényelmetlennek tartott alsóneműt: ehelyett inkább minden farmert vagy más ruhadarabot rendszeresen kimos, ami egyszer is volt rajta.

A szoknya alá sem használja a higiéniás és kényelmi célt is szolgáló ruhadarabot, azonban a bugyi is fellelhető az eszköztárában, ha csábításról van szó!

Maria elárulta, akkor vesz fel bugyit, amikor más leveszi azt: szex előtt! Ezzel ugyanis megőrjíti a férfiakat, akik rajonganak ezért a szokásáért.

Jelenlegi párja sem veti meg a bugyik köré épített játékokat sőt, gyakran ő választja ki a legközelebbi szexuális játékszert. Mint kiderült, a Valentin napra szánt darabot már ki is próbálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.