Új videójában az 50'-es éveket idézi meg!

Videóval! Nézze meg Britney Spears-t édes kis háziasszonyként!

A mostanában remek formában lévő Britney legújabb videójában egy tipikus amerikai háziasszony szerepében tündököl, pitét süt, és boldoggá teszi a férjét. A klip címe: If You Seek Amy, melyben Britney szőkén, pink színű ingben, mini hófehér szoknyában látható.

Újra elbűvölő a dögös Britney! képgaléria

2009.03.13 18:15ma.hu

A dal az énekesnő legutóbbi lemezének, a Circus-nak a harmadik dala, aminek a videójához egy tökéletes családi idillt álmodtak meg a vidám gyerekekkel és egy szuper háziasszonnyal. Ám megjelenik a képben egy paparazzo, aki az idilli család életét felborítja...és még az is kiderül, hogy mi történik az almáspitével, ami Britney sütött!

Britney az ideális háziasszony szerepében!

A popsztár a klipben is szemmel láthatóan nagyon jó formában van, és a turnén határozottan jól állnak neki az észbontó fellépőruhák. Az elmúlt hetekben ugyanis New Orleans-ból indulva pörgős dalokkal és látványos show-val kápráztatja el rajongóit Circus című albumának turnéján.
 
A jelenlevők is meggyőződhetnek arról, hogy nem a photoshop-nak köszönhető Spears tökéletes alakja - Britney bizony önerőből lett ismét dögös és vékony!

Nézze meg itt Britney legújabb videóját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.