Jól teljesített a latin díva az ágyban!

Videóval: Íme a titkos szexjelenet! - Wesley Snipes szerint JLo jó numera volt!

Házassági válságát cáfolta Jennifer Lopez, ám azt nem tagadhatja, hogy ő szerepelt abban a szexjelenetben, mely a napokban került napvilágra - Korábban a pikáns részt kivágták a Pénzvonat című filmből.

Jennifer Lopez és Wesley Snipes a pikáns szexjelenetben! képgaléria

2009.01.28 12:05ma.hu

Erotikus videó került elő a szemrevaló latin díváról - Jennifer Lopez 1995-ben szerepelt a Pénzvonat című produkcióban Wesley Snipes oldalán, akinek a történetben a szeretőjét formálta meg.

A Pénzvonat plakátja 1995-ből

A színész és JLo közt természetesen az intim hálószoba-jelenetre is sor került, ami állítólag igen szenvedélyesre sikeredett...

A dolog ott kezd pikáns lenni, hogy a pletykák szerint Lopez és Wesley Snipes nemcsak imitálták a szexet, hanem valóban szeretkeztek a kamerák előtt, amit alátámaszt a jóképű színész megjegyzése is.

Wesley ugyanis egy alkalommal nem mulasztotta el elárulni, hogy Jennifer-nél jobbat nem is kívánhatott volna partnernek, és élete egyik legjobb "numerája" volt...

Az ágyjelenetek egy része a moziba kerülő filmben már nem szerepelt, az "eseménydúsabbakat" ugyanis kivágták az alkotásból, mert ki kellett volna rakni a 16-os karikát...

Hogy a hirtelen nyilvánossá vált videóhoz mit szól a kétgyermekes énekesnő, és főleg a férje, Marc Anthony, az jó kérdés - remélhetőleg nem ez okozza majd az igazi civakodást a családban...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.