Áttetsző cicik! Átlátszó felsőben fotózták a sztár

Melltartó nélkül! Nedves pólón át virítottak Eva Mendes mellbimbói!

Az Allure magazin izgalmas fotósorozaton örökítette meg a gyönyörű Eva Mendest, amint nedves és átlátszó felsőben erotikusan pózol...a látvány nem semmi!

Eva Mendes nedves, hófehér pólóban az Allure Magazin képein! képgaléria

2008.12.22 16:00ma.hu

Eva Mendes következő filmjében nem mással, mint Scarlett Johanssonnal látható majd a mozikban. A The Spirit című filmben játszik együtt a két gyönyörű színésznő, melyet december 25-én mutatnak be az államokban. 

Eva mostanság nem csak új filmje miatt került a címlapokra, hanem heves állatvédelmi kampánya miatt is. Eva ugyanis nem viccel, ha állatvédelemről van szó. 

A szexi színésznő minden ruhájától megszabadult, hogy reklámozza a PETA szőrmeellenes akcióját. A sztár ezzel csatlakozott azoknak a hírességeknek a sorához, akik óriásplakátokon hirdették: 

- „inkább meztelenül járnak, mint szőrmében”. –írta a Blikk.

Mendes a The Spirit plakátján

Eva a szervezetnek adott interjúban elárulta: nem mindig figyelt arra, mit vesz fel. Amikor első filmje premierjére ment, egy szőrmekabátban lépett a vörös szőnyegre. 

A PETA másnap egy levelet írt neki, melyben figyelmeztették, hogy választása nem volt túl szerencsés. 

A színésznő azóta mindig figyel arra, mit vesz fel, és ha egy divattervező szőrméből készült ruhát ajánl fel, azt határozottan, de udvariasan visszautasítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.