Dicsekedett a díva: Ötven városban szexelt!

Izgató fotók - Eva Mendes Mick Jaggert is elkapta egy körre?

Eva Mendes korábban nem kispályázott, ha szexről volt szó, állítólag Mick Jagger is a szerencsések között van. Őt egy liftben kapta el a sztár...

Lételeme a szex - Izgató fotók a dögös Eva Mendesről! képgaléria

2008.09.17 10:15rtlbulvar.hu

Eva Mendes nem szégyellős. A minap egy vacsorára volt hivatalos, ahol váratlanul a szexuális témák felé terelődött a beszélgetés.

A színésznő kapva kapott az alkalmon, és eldicsekedett vele, hogy ő bizony már Amerika minden városában szexelt.

- Mind az ötven városban szerelmeskedtem már. A legtöbbször repülőn csináltam, de akkor még fiatal voltam – mondta huncut mosollyal az arcán.

A vendégek rettentően kíváncsiak lettek, ezért rögtön lecsaptak a témára, és minden részletről kikérdezték a sztárt.

Arra a kérdésre, hogy melyik városban élte át élete eddigi legjobb szexuális kalandját, a színésznő gondolkodás nélkül rávágta:

- Arizonában és Coloradóban. Hogy miért, arra nem tudom a konkrét választ. Talán a tisztaság, talán a csend, de az is lehet, hogy a gyönyörű szép égbolt miatt.

Eva nem nevezett meg konkrét személyeket, de azt állítja, hogy majdnem ötven különböző férfival enyelgett. Könnyen lehet, hogy a veterán rocker, Mick Jagger is a szerencsések között van.

A színésznő ugyanis elmesélte, hogy egy liftben futott össze a rockelegendával.

Majdnem elájultam, amikor megláttam. Még mindig állatira jól néz ki – mondta Eva sejtelmesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.