Nehéz talpon maradni

Szexi képek - Eva Mendes: Rossz nőnek lenni Hollywood-ban

Eva Mendes szerint nagyon nehéz nőként talpon maradni az álomgyárban, legalábbis színésznőként.

Vadító retró - Eva Mendes provokatív fotói a Vogue-ban képgaléria

2008.09.08 12:23rtlbulvar.hu

Elfoglalták a nők Hollywoodot. Legalább is bemutatátták a Nők című filmet, melyben kizárólag nőneműek láthatóak a filmvásznon.

A főbb szerepekben feltűnik Meg Ryan, Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith, Eva Mendes és Debra Messing is. Debra szerint jó jel, hogy tető alá tudták hozni az alkotást, bár hosszú és rögös út vezetett idáig...

Eva imád meztelenül pózolni

- Szerintem az egyenlő esélyek, és az azonos fizetés problémája a férfiak és a nők között a mai napig létező jelenség, amiből a filmstúdiók is jócskán kiveszik a részüket. Ezt a filmet 14 évbe telt elkészíteni, mert a hatalmon lévő emberek azt mondták: senki nem fog megnézni egy nőkről szóló produkciót! Remélhetőleg bebizonyítottuk, hogy azok az emberek tévedtek, és elindítunk egy folyamatot az egyenlőbb Hollywoodért - nyilatkozta Debra Messing.

A Nőket valóban már a 70-es évek végén el akarták készíteni George Cukor 1939-es klasszikusa alapján. A feldolgozásban Jane Fondát, Barbra Streisandot és Faye Dunawayt szerették volna a főszerepben látni.

Ám akkor sajnos nem kapott teret a rendező, Diane English, hogy megvalósítsa a "Csak Csajok mozit".

- Női stábbal összehozni egy filmet 14 évbe kerül, és nem árt hozzá ellenállóvá válni. Nem mindig a legbarátságosabb a környezet, de megvalósítható. Kicsit kitartóbbnak kell lenni, kicsit keményebbnek, és egy kicsit elszántabbnak. Így megvalósítható az elképzelés - mondta a rendező, Diane English.

Eva Mendes néhány hónapja bejelentette: rehabilitációs központba vonul alkohol problémái miatt.

A színésznőre nagyon nagy nyomás nehezedett, hiszen nem csak nőként, hanem dél-amerikaiként is fel kellett vennie a harcot a show-bizniszben.

- Hollywoodban nőnek lenni azért rossz, mert kevés szerep van. Utálok emiatt panaszkodni, mert nem tudok semmit tenni ellene. Szeretnék mondjuk író lenni, de ahhoz nincs meg a vénám, nincs hozzá tehetségem - panaszkodott Eva Mendes.

A Nők című film egy csapat barátnőről szól, akik közül az egyik férjéről kiderül, hogy megcsalta őt.

Diane English alkotása a férfi-női kapcsolatokat boncolgatja - csupán a férfiakat hagyja ki belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.