Csont sovány volt a bombázó egykor!

Eva Mendes vallomása: 27 kiló voltam és nem voltam szép!

Jól tette a Calvin Klein, hogy Eva Mendest választotta legújabb fehérneműkampánya arcának. A szexi színésznő a divatház legújabb hirdetésén fekete melltartóban és bugyiban pózol, a férfi rajongók legnagyobb örömére.

Dögös képek! Eva Mendes csábos fotói! képgaléria

2008.10.17 16:00ma.hu
27 kilósan nem volt ennyire szép!

Eva szerint ő gyerekként egyáltalán nem volt szép, sőt!
 
"Tizenkét évesen mindössze 27 kiló voltam, higgyék el, úgy néztem ki, mint egy csontváz. Mindig is olyan szerettem volna lenni, mint egy átlagos amerikai lány" - mesélte Mendes, aki valószínűleg ma már nagyon is örül annak, hogy nem volt átlagos amerikai lány.

A modell végre arról is színt vallott, hogy most még nem igazán vágyik családra és gyerekre, mert az nem biztos, hogy neki való feladat.
 
- "Nem olyan nő vagyok, aki anyaságról álmodozik. Túl nagy felelősség, az egész életem megváltozna tőle "- nyilatkozta a modeel.

Arról azonban mélyen hallgatott, hogy vajon aktuális kedvesének, George Gargurevichnek is ez-e a véleménye. 

A hölgy nemrég jött ki egy elvonóról, ahova saját akaratából vonult be. Mindenkit meglepett, amikor nyíltan felvállalta függőségét, és bátran nyilatkozott az ügyben.
 
Eva szerint semmi szégyellni való sincs abban, ha bátran vállalja: problémái voltak, de már jól van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.