Ha pasi nincs, a négylábú is jó?

Képek - Eva Mendes a kutya nyelvét sem veti meg!

Ha nincs ló, jó a szamár is, avagy ha a pasi elhanyagol, majd a kutya nyalogat - gondolhatja a gyönyörű Eva Mendes.

Lételeme a szex - Izgató fotók a dögös Eva Mendesről! képgaléria

2008.10.01 19:00rtlbulvar.hu - Fotó: Splash

A színésznőt éppen akkor kapták lencsevégre, mikor imádottjával csókolózott.

Ez nem is lenne meglepő, a szerető most azonban szőrős, Eva Mendes derekáig sem ér, viszont hatalmas nyelve van. Nem más a nagy ő, mint kedvenc és hű kutyája.

Éppen barátjával, George Gargurevich-csel töltöttek el egy romantikus ebédet, mikor az eset történt. A producer az étlapot bújta, amit a színésznő ki is használt, és egy nagy cuppanóst nyomott a kutya szájára.

George persze észrevette, de tolerálta a bimbózó szerelmet. Evánál eddig sem volt tiszta, hogy kikhez is vonzódik valójában, most azonban bővült a kör.

Ugyan George-dzsal randizgat, az egyik amerikai magazinban ömlengett a 23 éves Keira Knightley-ról.

- Nagyon karakteres, és mindig úrinő. Szokatlan szépség, a legmegdöbbentőbb arccal, amit valaha is láttam. Tulajdonképp bele vagyok zúgva - árulta el Mendez kisasszony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.