A sztár cipőbolond mégsem tud benne közlekedni!

Vicces! Eva Mendesnek meggyűlik a baja a tűsarkúval!

Eva Mendesnek az imádott tűsarkú cipők okoznak komoly gondokat! A szexi sztár cirkuszi mutatványhoz hasonlítja azt, ha magas sarkú cipőben kell vonulnia.

A legszexibb és legprovokatívabb fotók Eváról! képgaléria

2008.10.28 18:00ma.hu
Imádja a magas sarkú cipőket, csak menni nem tud bennük!

A 34 éves kubai-amerikai színésznő - aki bár cipőbolondnak tartja magát - soha nem vesz 10 centinél magasabb sarkú cipőket, mert nem tud bennük közlekedni. 

„Imádom a cipőket, higgyék el, soha nincs elég belőlük! Különösen a tűsarkú cipőket szeretem, de felér egy cirkuszi mutatvánnyal, ahogy közlekedem bennük! Mindenütt én vagyok, mintha szétesnék, ha ilyen cipő van rajtam.” 

Mendes nemrég arról is mesélt, hogy mennyire nem szeret edzőterembe járni, mert azok zajosak és csúnyák. A benti edzések helyett inkább a szabadtéri mozgást részesíti előnyben. 

Hetente egyszer súlyzózom, de nem szeretem az edzőtermeket, szürkék és csúnyák. Ráadásul az sem tetszik, hogy rossz techno zenét kell hallgatnom, mialatt edzem. Inkább a ház körül futok a kutyámmal vagy a szomszédommal” - mesélte karbantartó szokásairól a szexi sztár!

Imádott tűsarkúban!

Korábban Eva Mendes azt nyilatkozta, hogy nem tartozik azok közé, akik előnyben részesítik a pasi társaságot, ő ragaszkodik a csajos dolgokhoz.

"Nem értem azokat a nőket, akik nem szeretnek a többi lánnyal lenni. Azt mondják, inkább a srácokkal lógnának? Ez annyival egyszerűbb lenne? Hát francokat!" - nyilatkozta egy amerikai lapnak a szépséges színésznő. 

Miután olyan sztárokkal forgatott együtt, mint Will Smith, Joaquin Phoenix és Denzel Washington, következő szerepe óriási változást, és még annál is nagyobb örömet jelent számára. 

Eva ugyanis a The Women, vagyis A Nők című filmben kapott szerepet. Eva úgy emlékszik vissza a forgatás időszakára, mintha délelőttönként a barátnőivel készült volna egy-egy csajos találkára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.