Színt vallott a szépséges modell!

Szexi fotók! Eva Mendes nem vágyik családra

A nők többségével ellentétben a színésznő nem akar gyereket. Azt is elárulta, miért. A szépséges modell-színésznő már a harmincötödik életévét tapossa. Ebben a korban nem meglepő, ha az újságírók úton-útfélen a családalapításról faggatják Evát, aki azonban dacosan utasította vissza az erre irányuló kérdéseket.

Pikáns képek! A szexi modell nem takargatja magát! képgaléria

2008.10.15 19:20rtlbulvar.hu

A modell a novemberi Glamour magazinban végre színt vallott. 

- "Nem olyan nő vagyok, aki anyaságról álmodozik. Túl nagy felelősség, az egész életem megváltozna tőle "– nyilatkozta, arról azonban mélyen hallgatott, hogy vajon aktuális kedvesének, George Gargurevichnek is ez-e a véleménye. 

A hölgy nemrég jött ki egy elvonóról, ahova saját akaratából vonult be. Mindenkit meglepett, amikor nyíltan felvállalta függőségét, és bátran nyilatkozott az ügyben. 

– " Terápián voltam. Szívesen beszélek róla, mert nem gondolom, hogy szégyellnem kellene. Miért lenne rossz az, ha változtatni akarsz valamin? "– adott hangot véleményének a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.