Sokkoló képek kerültek napvilágra a sztárról!

Tom Cruise félmeztelen fickókkal parádézott!

Sokkoló képeket láthattak az egyik kanadai adó nézői: Tom Cruise-t két ingben, gatyában parádézó férfival. A nadrág nélküli úriemberek Cruise 1983-as filmjének, a Kockázatos üzletnek azt a jelenetét elevenítették fel, melyben az azóta világsztárrá avanzsált színész hasonló szerkóban táncol

2008.12.12 17:00ma.hu

A srácok azt mondták, így tisztelegnek kedvencük előtt, aki Valkyrie című második világháborús filmjét érkezett népszerűsíteni az országba.

Mint azt korábban írtuk, felmerült a hír, miszerint Tom Cruise felesége, Katie Holmes talán újra terhes. 

A források olyan "kétséget kizáró bizonyítékokat" sorolnak fel állításuk alátámasztására, amelyek szerint Katie mostanában egyre inkább a bő fazonú ruhákat részesíti előnyben, és gyakran érinti meg a pocakját úgy, ahogyan a gyermeküket váró anyukák

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.