Katienek bebizonyítaná mennyire szereti!

Erotikára vágyik! Tom Cruise a vásznon szexelne!

Helyette inkább leforgatá az Utolsó tangó Párizsban című film újragondolt verzióját. Azért esett a választása erre a filmre, mert elmondása szerint valami szexis, mégis "elfogadható" filmben szeretné megcsillogtatni saját és Katie Holmes tehetségét.

Tom neje, Katie nyúzott és fáradt...míg Tom karrierjére figyel! képgaléria

2008.12.02 19:00ma.hu
Valami szexis, és buja filmre vágyik...

- "Egy Elemi ösztön szerű változatra gondol, aminek van egy izgalmas cselekménye, megtűzdelve néhány intenzív szexjelenettel." - nyilatkozta az egyik nagy filmstúdió embere. 

Tom kicsire nem ad! Más sztárok szimplán éjszakai üzemmódra kapcsolják kamerájukat, ám neki több millió dolláros költségvetés kell ahhoz, hogy megmutathassa mit is tud.

Mostanában az a hír járja, hogy Tom Cruise és Katie Holmes nem csak egy csemetét terveznek . A tündéri Suri után a színész szívesen ringatna még egy gyerkőcöt, már csak Katie-t kéne meggyőznie...

Úgy tűnik ugyanis, hogy Katie Holmes nem rajong annyira az újabb baba ötletéért, mint férjura. Mai napig sem igazán tudni, mi is zajlik Tom Cruise és neje házasságában 

A felszínen úgy tűnik, minden remek, ám a színésznő barátai már többször hangot adtak annak, aggódnak Katie-ért. Holmes ugyanis már nem a régi, és ennek szemmel látható jelei is vannak - a csinos, vidám fiatal lányból túl komoly felnőtt lett, s bizony külsőre is igen sokat változott - inkább hátrányára, mint előnyére... 

Az okot sokan vaskalapos férjében látják, aki állítólag mindenben igyekszik irányítani Katie-t, és mellesleg a szcientológiai egyház második embere. Közös gyermekük, Suri születése után úgy tűnt, hogy Holmes-t a világtól elzárva tartja a párja, ma már sokat látni a családot az utcán, de Katie változatlanul fáradtnak és kedvetlennek látszik. 

Öreges öltözködése miatt pedig számtalanszor kapott kritikát a bulvársajtótól...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.