Katie Holmes férje úriember?

Képek! Hoppá! Tom Cruise felsegített egy elesett fotóst!

Tom Cruise és felesége a minap mosolyogva sétáltak, ám egy váratlan pillanatban az egyik, őket fényképező fotós megbotlott és elesett! Tom Cruise úriember volt és a fotós segítségére sietett és felsegítette őt!

Az úriember! Tom Cruise felsegítette a fotóst! képgaléria

2008.10.06 11:20ma.hu
A sztár felsegíti a fotóst!

Miután a világhírű színész, Tom Cruise felsegítette az elesett fotóst, feleségével Katie Holmes-sal nagyokat mosolyogtak és tovább siettek.
 
A pár vacsorázni indult a New Yorkban lévő West Village étterembe, és ez az eset pont az étterem előtt zajlott le.

Katie, a 29 éves anyuka az este előtt 2 éves kislányát, Surit megetette az Alice’s Tea Cup nevű étteremben, ami a család egyik másik kedvenc étterme! 

A mostanság rosszul öltözöttsége miatt kinevetett és kritizált Katie ezen az estén elegáns és visszafogott volt. Fekete-fehérben indult vacsorázni férjével, és szemmel láthatóan mindketten nagyon jókedvűek voltak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.