Tényleg elcsaklizta a baseball-sztárt a díva?

Képek: Ciki! A frissen vált Madonna új pasija csápolt a közönségben!

Ez bizony kellemetlen - Úgy tűnik, hiába is tagadta hetekkel ezelőtt a frissen elvált popdíva, hogy nincs köze Alex Rodriguez baseball-sztárhoz, ennek legutóbb látható jelei voltak.

Madonna koncertjén Alex Rodriguez is csápolt Miami-ban! képgaléria

2008.11.28 10:32ma.hu
Madonna és Guy múlt héten vált el

Jóval a válása előtt hírbe hozták Madonnát az amerikai baseball-játékos Alex Rodriguez-el, a New York Yankees sztárjával.

Már a nyáron elterjedt a híre, hogy az ötvenévesen is fitt és csinos popsztár a jóképű sportolóval vígasztalódik széthulló házassága miatt.

Akkor azonban Madonna cáfolta a pletykákat, és a People magazinban ki is fakadt, mondván, nem hagyta ott a férjét és szó sincs arról, hogy megcsalta volna Guy Ritchie-t...

Azt mondta, csak azért ismeri Alex Rodriguez-t, mert mindkettőjüknek ugyanaz a menedzsere.

Ugyanakkor a sportoló felesége is esélyt látott az énekesnő és a férje közt szövődő románcra, továbbá kiderült, hogy Madonna a gyermekeivel kilátogatott a Yankees-meccsre, ahol Alex játszott.

Alex Rodriguez a családjával: két gyermek apja

Nos, akárhogy is volt, ma már más a helyzet. Madonna ugyanis a múlt héten hivatalosan is elvált párjától, Guy Ritchie-től.

A napokban pedig furcsa dolog tűnt fel a fotósoknak a díva koncertjén Floridában, melyet azonmód meg is örökítettek.

Alex Rodriguez az első sorokban csápolt Madonna Sticky&Sweet turnéjának Miami-i fellépésén, ahol természetesen az "anyagias lány" hozta észbontó formáját...

A baseball-sztár nem volt egyedül, csakhogy a mellette ülő hölgy nem a neje, hanem Madonna régi barátnője, az éjszakai klub-tulajdonos Ingrid Casares volt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.