Lehet, hogy nem megy el a tárgyalásra a sztár

Michael Jackson már rosszul van a bíróságtól!

Lehet, hogy a szebb napokat is látott Michael Jackson meg sem jelenik a tárgyaláson - Egy arab herceg hétmillió dolláros kártérítésért pereli az egykor fekete popénekest.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt! képgaléria

2008.11.21 12:05rtlbulvar.hu

Az előző évezred imádott fekete énekese, Jacko évről évre furcsább. Nála sápadtabb ember szinte nem is él a Földön, még a jódlizó németek is megirigyelnék fehérségét.

Véget nem érő botrányai most egy zenei szerződés megszegéséig fajultak. A bébi kilógatásos ügye csak figyelemfelkeltés volt, most azonban tényleg pácban van a sztár.

A bahreini király egyik fia hétmillió dolláros kártérítésért pereli Michael Jacksont, mert az énekes lemezszerződést szegett. A bahreini herceg azt állítja, hogy valamikor ő maga írt dalokat a popkirálynak. A tárgyaláshoz Londonba kellene repülnie a sztárnak, aki elvileg orvosi papírok miatt nem mehet.

– Butaság lenne, ha nem menne el a tárgyalásra. Nyilvánvaló bizonyítékok állnak vele szemben, és jobban tenné, ha gépre szállna, és Londonba repülne – mondta Robert Englehart ügyvéd egy brit magazinnak.

Jackson teljesen elzárkózott az ügytől, még interjút sem adott egyetlen riporternek sem. Csak szóvivőin keresztül ad hírt magáról, és esetleg lemezekről hallhatjuk egykori slágerlistás hangját.

Orvosi igazolásokkal bizonyítja, hogy nem szállhat gépre, sem hajóra. Tehát minden lehetőséget kizár, hogy a szigetországba utazzon.

– Egyáltalán nem kielégítőek az orvosi igazolások, és további eljárásokat követelek. Ez nem az első eset, hogy leletek mögé bújik, szembenézhetne már egyszer a tetteivel
– nyilatkozta a sértett sejk, Abdullah.

További orvosi vizsgálatok alá vetik majd Jacksont, és a hét végén egy angol bíró fogja nyilvánosságra hozni, hogy köteles-e megjelenni a tárgyaláson vagy sem.

A bíró teszi majd közzé azt is, hogy mi a teendő akkor, ha Jacko fizikailag képtelen megjelenni a bíróságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.