Most meg mit követett el a popsztár?

Képek - Újra perlik Michael Jacksont!

Rossz idők járnak Michael Jacksonra - A bahreini királyi család hétmillió dollárra (közel másfél milliárd forint) pereli az amerikai popsztárt.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2008.11.18 10:35MTI

A Bell Pottinger csoport azt mondja, Abdulla bin Hamad Al-Kalifa sejk szerződésszegéssel vádolja a sztárt a londoni bíróságnál.

Az énekes közel ötmillió fontot, továbbá egy kulcsrakész stúdiót és egy Rolls Royce-t kapott a sejktől, cserébe 2006-ban két lemez elkészítését ígérte jótevőjének, valamint vállalta azt is, hogy fellép az országában.

Jacko a sejkkel - Fotó: msnbcmedia.msn.com

Az uralkodó azzal érvel, hogy mindebből semmi sem valósult meg.

Jackson anyagi helyzete 2003-ban ingott meg, amikor azzal vádolták, hogy Neverlandben molesztált egy tizenhárom éves fiút.

Miután felmentették a vád alól, Bahreinbe költözött, de csak egy hete adta el kaliforniai birtokát, Neverlandet.

A per első napján csak a felek jogi képviselői jelentek meg, akik várhatóan megpróbálnak peren kívüli egyezségre jutni, hogy így lezárhassák a vitát.

Az énekesnek a BBC szerint jelentős rajongótábora van Bahreinben és más közel-keleti országokban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.