Az énekes eladta a botrányos birtokot

Képek: Jacko elbúcsúzott Neverlandtől

Michael Jackson búcsút intett Neverlandnek: eladta a ma már lepusztult, ám fénykorában vidámparkkal és állatkerttel is büszkélkedő birtokot.

acko Sohaországa képgaléria

2008.11.16 16:59mellesleg

Az eladási papírokra az állítólag visszatérő albumon dolgozó popsztár a héten írta rá szignóját. A vevő a Sycamore Valley Company. Egy, a neve eltitkolását kérő forrás szerint a nevezett cég Jackson és a májusban az ingatlant az árveréstől megmentő Colony Capital közös vállalkozása. Nem lehet tudni, mi lesz a 2700 hektáros birtok sorsa, nagy a valószínűsége, hogy hamarosan ismét gazdát cserél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.