Huhh! Mi ez a stílus?...

Fotók: Janet Jackson kötözött sonkaként lépett színpadra!

Hoppá - Hatalmas energiával tért vissza hét év után Janet Jackson a Rock Witchu turnéjával az Egyesült Államokba és Kanadába. A külseje azonban több, mint fura volt.

Janet Jackson a Rock Witchu turnén: furán fest... képgaléria

2008.09.11 11:25ma.hu

Nemrég még arról cikkeztek a lapok, hogy Janet Jackson újabb keserves időszakra számíthat, ha bomba formában akar színpadra lépni.

Az utóbbi időben ugyanis megint felszedett magára néhány kilót, dacára annak, hogy korábban sikeresen leadta jelentős túlsúlyát.

Júniusban - Janet megint hízásnak indult

Ám nem kellett aggódniuk a rajongóknak, Janet bámulatos energiával ropta a színpadon turnéja első állomásán, a kanadai Vancouver-ben szeptember 7-én - igaz, a külseje kissé furcsa volt...

Janet a feje tetejére tornyozott frizurával, bézs színű, kezeslábas-szerű szerelésben állt színpadra - az összhatás alapján leginkább a Michelin-baba juthatott sokak eszébe, különösen, amikor a sztár ugrálni kezdett...

A furcsa fellépő ruha nem azt sejteti, hogy Janet lényegesen lefogyott volna...

Ebben a szerelésben ráadásul nemhogy vékonyabbnak nem tűnt, de még hangsúlyozta is itt-ott kidudorodó súlyfeleslegét...

Mindenesetre nem a legjobb döntés volt ez a ruci: az énekesnő leginkább egy kötözött sonkára emlékeztetett!

A 42 éves Janet Jackson egyébként kifejezetten rajongói kedvéért lépett újra a világot jelentő deszkákra - engedett a csábításnak, miután 2006-os turnéja elmaradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.